Πρώτα πήρε το πρωτάθλημα και μαθηματικά και λίγες ώρες μετά το γιόρτασε η Μπάγερν Μονάχου με το επιβλητικό 6-0 επί της Γκλάντμπαχ.

Οι Βαβαροί έκαναν επίδειξη δύναμης για 90 λεπτά και στη συνέχεια πανηγύρισαν. Για 30ή φορά η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε την Bundesliga δείχνοντας πως στη Γερμανία δεν παίζεται.

Μεγάλος πρωταγωνιστής, για ένα ακόμη ματς, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Χατ τρικ έκανε ο Πολωνός και με αυτά έφτασε τα 39 στη σεζόν. Απομένουν δύο αγωνιστικές για να πιάσει ή και να καταρρίψει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ, αυτό του Γκερτ Μίλερ. Ο τελευταίος είχε βάλει 40 γκολ.

Μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ ο «Λέβα» και στο 23′ τη σκυτάλη πήρε ο Μίλερ για το 2-0. Μετά από 11 λεπτά ο Λεβαντόφσκι ξαναχτύπησε, ενώ είχε και την ασίστ στο 44′ στον Κομάν. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το ποδι στο γκάζι και στο 65′ έκαναν το 5-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεβαντόφσκι. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Σανέ στο 85′.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ερναντές, Μπόατενγκ (71′ Χάβι Μαρτίνεθ), Παβάρ, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα (60′ Γκορέτσκα, 70′ Νιανζού), Κομάν (60′ Σανέ), Μίλερ, Μουσιάλα (60′ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Λάινερ, Μπενσεμπαϊνί (69′ Βεντ), Ζακάρια, Νόιχαουζ, Λαζάρο (46′ Βολφ), Χόφμαν (69′ Στιντλ), Εμπολό, Τιράμ (46′ Πλεά).